Recital Naceta Pogačarja

V četrtek, 10. 5. 2018, je bil v Glasbeni šoli Celje čudovit glasbeni dogodek, za katerega sta poskrbela Nace Pogačar in Stojan Kuhar.

Nace Pogačar, vzoren dijak oddelka E4B, se je 4 leta vzporedno izobraževal tudi na umetniški gimnaziji – smer kitara, ki jo izvajata I. gimnazija v Celju in Glasbena šola Celje, kjer je bil v razredu Lucije Šorn.

V Glasbeni šoli Celje je bil 4 leta član kitarskega orkestra, raznih komornih zasedb, zabeležil je tudi veliko lepih uspehov na različnih glasbenih tekmovanjih. Na Šolskem centru Celje je bil solo kitarist in pevec šolskega benda SŠ KER, član šolskega benda »ERUPTION« Gimnazije Lava, član zasedbe ŠANSONET ŠC Celje in član številnih priložnostnih zasedb, ki smo jih vseskozi sestavljali za potrebe nastopanja na ŠC Celje in izven. Na SŠ KER je bil tudi nepogrešljiv član gledališke delavnice.

V vseh štirih letih izobraževanja je Nace uspešno združeval oba izobraževalna programa.

Na SŠ KER je Nace sooblikoval številne dogodke, ki so pomembno zaznamovali kulturno dogajanje naše šole. Vedno je bil pripravljen sodelovati, pomagati, dajati pobudo in nikoli mu ni bila v ospredju lastna korist. Njegova odprtost, pozitiven odnos, s katerim združuje ljudi okoli sebe, govorijo o tem, da je Nace velik človek, ki odgovorno stopa po svoji poti.

Pred Nacetom je sedaj le še zaključek srednješolskega izobraževanja.

Za včerajšnji odlični recital mu čestitamo, v prihodnjih mesecih pa mu želimo uspešno opravljene izpite!

Ravnatelj:

Mojmir Klovar in učiteljski zbor SŠ KER

Nazaj