Better E-world

Rok se nam je ponovno javil z mednarodne izmenjave z Gran Canarie. Če vas zanima, kaj  Kristjan, Rok, Gašper in Sven počnejo, preberite Rokov zapis.

 

Torek, 20. 3. 2019

Danes smo spet bili priča Svenovi kulinarski mojstrovini – za zajtrk je pripravil pleskavice. V šoli smo cel dan namenili dodeljenim nalogam. Skušali smo dokončati izdelek in postopek posneti, saj ga je potrebno v petek predstaviti pred ostalimi.

Po kosilu je sledilo vrhunsko popoldne. Šli smo na drug konec otoka, na plažo Anfi beach resort. Uživali smo na mivki, se kopali v oceanu in se potepali po izredno lepi in urejeni okolici.

Dan smo zaključili z večerjo ob obali.

 

Sreda, 21. 3. 2019

Danes je vajeti v roke vzel Kristjan in za zajtrk pripravil palačinke. V šoli smo tako kot včeraj nadaljevali z delom. Danes je bilo to večinoma sestavljanje predstavitvenega videa in pisanje tehnične dokumentacije. S kolegi iz drugih držav se dobro razumemo, četudi so tu in tam težave pri komunikaciji.

Današnjega dne smo se zelo veselili, ker je bil v načrtu vzpon na najvišji vrh otoka. Na našo žalost so nas kar z avtomobilom pripeljali skoraj do vrha, a so ob 45-minutnem vzponu nastale mnoge zanimive fotografije. Moramo reči, da je bil razgled fantastičen. Tudi med vožnjo do apartmajev smo videli nekaj zelo zanimivih prizorov, med drugim čudovit sončni zahod.

Rok Lešnik

Utrinki:

Nazaj