Better E-world

Ponedeljek, 18. 3.,  je prvi dan naše izmenjave v mestu Maspalomas na otoku Gran Canaria. Vstali smo ob 6.30, da je Sven demonstriral svoje kuharske sposobnosti in pripravil pečena jajca. Po zajtrku smo se s kolegi iz Portugalske, Španije, Turčije in Francije dobili na šoli Santa Lucia. Tam smo najprej poslušali uvodno predstavitev, nato pa so se delegacije iz vsake države na kratko predstavile. Sledile so uvodne delavnice, kjer smo dijaki spoznali, kaj bomo počeli ta teden.

Po kosilu smo skupaj z ostalimi udeleženci šli na ogled Las Palmasa, glavnega mesta otoka. V popoldanskem času smo videli mnoge znamenitosti in čudovite prizore tega otoka. Nepozabno popoldne smo zaključili z večerjo ob obali, čas pa so nam krajšali ulični glasbeniki.

Prvi vtisi na otoku so odlični, ljudje so prijazni, vzdušje na šoli je prijetno, mesto skupaj s plažami in palmami pa nas ni pustilo ravnodušne.

Na pot smo se odpravili Kristjan Šoln, Rok Lešnik, Gašper Gril in Sven Senica v spremstvu naslednjih profesorjev: Gregorja Kramerja, Matjaža Drameta, Metoda Trunkla in Andreja Grilca.

Pošiljamo vam lep sončen pozdrav v Slovenijo!

Nekaj utrinkov:

Rok Lešnik

Nazaj