V torek, 1. oktobra 2024, se je v atriju pred glavno stavbo Šolskega centra Celje letos že tretjič po vrsti odvila tradicionalna prireditev Barve ŠC Celje – Šolski center Celje se predstavi. Atrij je znova zažarel v soncu, glasbi in barvah vseh šol Šolskega centra Celje. Moči so združile vse srednje šole našega centra in dijakom pokazale, kaj počnejo njihovi vrstniki iz drugih izobraževalnih programov.

Letošnji dogodek Barve ŠCC je potekal pod geslom ČLOVEK ČLOVEKU ČLOVEK, rdeča nit celotnega dogajanja je bilo ozaveščanje in vzgoja za nenasilje ter preusmeritev v zdrav življenjski slog.

Celotno dogajanje so popestrili glasbeniki ŠCC pod mentorstvom Metke Jagodič Pogačar, plesne korake so prikazale dijakinje in dijaki SŠ KER pod mentorstvom Sare Padarič, prireditev pa sta povezovali Gaja Kidrič in Zala Gluk.

Tudi letos so dijaki pripravili izzive za svoje vrstnike, računalničarji so pripravili Escape room (M. Holobar), elektrotehniki so prikazali, kaj vse omogoča elektronika (D. Zupanc) naši kemiki pa so ponovno pripravili okusen sladoled za obiskovalce (S. Klovar).

Čestitke in zahvala vsem dijakom, ki so aktivno soustvarjali dogodek Barve ŠCC 2024.

dr. Anita Laznik, ravnateljica

Skip to content