Pevske vaje za maturantski ples

Drage maturantke in maturanti, dosegli ste izjemno prelomnico v svojem življenju. Vaš maturantski ples ne bo le priložnost za praznovanje zaključka šolskih let, temveč tudi čas, ko vas vaši starši in skrbniki vidijo v novi luči – kot mlade odrasle, pripravljene na nove izzive. Kot je nekoč rekel Nelson Mandela, “Vedno se zdi nemogoče, dokler ni narejeno”. Ta večer mora tako biti praznik vaših dosežkov, dokaz vaše zrelosti in trdo prigaranih uspehov.

Zavedajte se, da je maturantski ples več kot le ples. Je simbol prehoda, svečan dogodek, kjer lahko zasijete v vsej svoji mladostniški energiji in optimizmu. Vabimo vas, da ta večer preživite v radosti, smehu in plesu, obkroženi s prijatelji in družino, ki so vas podpirali na tej poti.

Naj ples ne bo samo spomin na vaše šolske dni, temveč tudi obljuba svetli prihodnosti, ki vas čaka. Uživajte v vsakem trenutku tega čarobnega večera, ki slavi vas – mlade, pogumne in polne sanj.

Z veseljem in ponosom vas pričakujemo na našem maturantskem plesu!

 

Lokacija: Dvorana Golovec 20. 1. 2024

Cena vstopnice: 30€

Cena narezka: 14,50 €/osebo (narezek je potrebno naročiti za 2, 4, 6,… oseb)
Slika je simbolična in predstavlja velikost narezka naročenega za 4 osebe.

PastedGraphic-1.png
Možno je tudi naročiti pecivo – v lastni režiji preko telefonaa: 03 899 22 03. Naročeno pecivo vam bo dostavljeno na omizje.
PastedGraphic-2.png
Cena za kg je 18,00€
Cena za 0,5 kg je 9,50 €

 

Čas: predvidoma 18.30

Prijava:https://forms.office.com/e/ee3jHV23zu

Skip to content