V sredo, 13. 9. 2023, je potekal 1. sestanek dijaške skupnosti SŠ KER v tem šolskem letu. Ravnateljica dr. Anita Laznik je uvodoma predstavila novega mentorja dijaške skupnosti, Andraža Pušnika. Dijake je opomnila na njihov doprinos k skupnosti – spoštljiv odnos, prevzemanje pobude, povratne informacije.

Na sestanku smo izpostavili eno primarnih dejavnosti tega šolskega leta – dobrodelnost. To si bomo na SŠ KER še posebej prizadevali z medsebojno pomočjo, raznimi dogodki in ostalimi načini spodbujanja solidarnosti.

Člani dijaške skupnosti so na pobudo ravnateljice in mentorja dijaške skupnosti za predsednika dijaške skupnosti izglasovali Maja Zabukovnika iz oddelka R4b. Kot predsednik dijaške skupnosti je v petek, 15. 9. 2023, sprejel predstavnike Dijaške organizacije Slovenije, ki je bila na obisku srednjih šol v Celju.

Predsednik dijaške skupnosti si bo v luči svoje funkcije prizadeval, da bo delovanje skupnosti dijake še bolj povezalo in da bodo tudi sami aktivno delovali v skupno dobro.

Podrobno pa boste predsednika dijaške skupnosti, Maja Zabukovnika, spoznali v intervjuju.

Andraž Pušnik,
mentor dijaške skupnosti

Skip to content