Srednja šola za kemijo, elektrotehniko in računalništvo
Celje, 11. 3. 2021
OBVESTILO V ZVEZI S ŠOLSKO PREHRANO
Vse dijake, prijavljene na šolsko prehrano, ki želite v ponedeljek, 15. 3. 2021, malico v šolski kuhinji, prosimo, da se prijavite na malico do petka, 12. 3. 2021, do 12.00. Prijavite se z izbiro menija.
Na jedilniku bo cel teden hladna malica, in sicer:
- meni 1 (sendvič po izbiri, napitek, sadje),
- meni 2 (piščančji zrezek ali hamburger, napitek ali jogurt ali sadje).
Malico boste s ključkom prevzeli v šolski kuhinji, malicali boste v razredu. Prosimo, da dosledno upoštevate urnik prevzema malice.
Dijake, ki imate delno subvencionirano malico ali ste 100 % plačniki, prosimo, da v aplikaciji šolska prehrana http://prehrana.sc-celje.si/ pregledate vaše stanje na računu (malcomatu).
V izogib gneči vas prosimo, da denar na malcomat naložite enkrat tedensko za cel teden, največ 12.10 EUR, če ste 100% plačniki. Nakup z denarjem ni možen.
Tako kot doslej veljajo naslednja pravila:
- Na malico se je potrebno prijaviti najkasneje en delovni dan prej do 12.00 ure (npr. prijava na malico v petek za ponedeljek).
- Odjava od malice za naslednji dan je možna le do 12.00 ure najkasneje en delovni dan prej (npr. odjava od malice v petek za ponedeljek).
Odjava od malice po 12.00 je mogoča le za ostale prihajajoče dneve in ne za neposredno naslednji dan.
- Izjemoma je možna odjava v primeru bolezni za tekoči dan tako, da dijaki pošljete elektronsko sporočilo na naslov prehrana@sc-celje.si, in sicer najkasneje do 8. ure zjutraj (za tekoči dan). V sporočilu je potrebno navesti ime in priimek, razred ter datum, za katerega odjavljate obrok.
- Če dijaki ne prevzamete in ne odjavite obrokov, jih morate v celoti plačati. Za neodjavljene in neprevzete obroke bo šola do 15. v mesecu izstavila položnico za prejšnji mesec.
Zaradi nestabilne epidemiološke situacije in priporočil NIJZ vas prosimo, da upoštevate naslednja pravila:
V jedilnico vstopajo le dijaki, ki so naročeni na obrok.
- Vsi uporabniki si morajo pred vstopom v jedilnico umiti oziroma razkužiti roke.
- V jedilnici in na hodniku pred jedilnico se nadzoruje upoštevanje varnostne razdalje in higienskih ukrepov.
- Za zaščito pred okužbo dijaki po hodnikih in v jedilnici nosijo maske.
- Dijaki upoštevajo varnostno razdaljo (sledijo talnim označbam).
Dijakinjam in dijakom, ki ne boste malicali v šoli, priporočamo, da si malico prinesete s seboj.
Šolska kuhinja bo do nadaljnjega odprta od 8.00 do 13.00 ure.
Davorka Polić Jošt,
koordinatorica šolske prehrane