Obvestilo v zvezi s šolsko prehrano

Srednja šola za kemijo, elektrotehniko in računalništvo

Celje, 11. 3. 2021

OBVESTILO V ZVEZI S ŠOLSKO PREHRANO

 Vse dijake, prijavljene na šolsko prehrano, ki želite v ponedeljek, 15. 3. 2021, malico v šolski kuhinji, prosimo, da se prijavite na malico do petka, 12. 3. 2021, do 12.00. Prijavite se z izbiro menija.

Na jedilniku bo cel teden hladna malica, in sicer:

  • meni 1 (sendvič po izbiri, napitek, sadje),
  • meni 2 (piščančji zrezek ali hamburger, napitek ali jogurt ali sadje).

 

Malico boste s ključkom prevzeli v šolski kuhinji, malicali boste v razredu. Prosimo, da dosledno upoštevate urnik prevzema malice.

 

Dijake, ki imate delno subvencionirano malico ali ste 100 % plačniki, prosimo, da v aplikaciji šolska prehrana http://prehrana.sc-celje.si/ pregledate vaše stanje na računu (malcomatu).

 

V izogib gneči vas prosimo, da denar na malcomat naložite enkrat tedensko za cel teden, največ 12.10 EUR, če ste 100% plačniki. Nakup z denarjem ni možen.

 

Tako kot doslej veljajo naslednja pravila:

  • Na malico se je potrebno prijaviti najkasneje en delovni dan prej do 12.00 ure (npr. prijava na malico v petek za ponedeljek).
  • Odjava od malice za naslednji dan je možna le do 12.00 ure najkasneje en delovni dan prej (npr. odjava od malice v petek za ponedeljek).

 Odjava od malice po 12.00 je mogoča le za ostale prihajajoče dneve in ne za neposredno naslednji dan.

 

  • Izjemoma je možna odjava v primeru bolezni za tekoči dan tako, da dijaki pošljete elektronsko sporočilo na naslov prehrana@sc-celje.si, in sicer najkasneje do 8. ure zjutraj (za tekoči dan). V sporočilu je potrebno navesti ime in priimek, razred ter datum, za katerega odjavljate obrok.

 

  • Če dijaki ne prevzamete in ne odjavite obrokov, jih morate v celoti plačati. Za neodjavljene in neprevzete obroke bo šola do 15. v mesecu izstavila položnico za prejšnji mesec.

 

Zaradi nestabilne epidemiološke situacije in priporočil NIJZ vas prosimo, da upoštevate naslednja pravila:

 V jedilnico vstopajo le dijaki, ki so naročeni na obrok.

  • Vsi uporabniki si morajo pred vstopom v jedilnico umiti oziroma razkužiti roke.
  • V jedilnici in na hodniku pred jedilnico se nadzoruje upoštevanje varnostne razdalje in higienskih ukrepov.
  • Za zaščito pred okužbo dijaki po hodnikih in v jedilnici nosijo maske.
  • Dijaki upoštevajo varnostno razdaljo (sledijo talnim označbam).

 

Dijakinjam in dijakom, ki ne boste malicali v šoli, priporočamo, da si malico prinesete s seboj.

 

Šolska kuhinja bo do nadaljnjega odprta od 8.00 do 13.00 ure.

 

Davorka Polić Jošt,

koordinatorica šolske prehrane

Nazaj