Dijaško podjetje AROM`CA, d.d. se je v ponedeljek, 11. aprila 2022, udeležilo regionalnega tekmovanja dijaških podjetji, na katerem smo komisiji v treh minutah predstavili naše podjetje in jih povabili k ogledu stojnice.

Zelo smo se razveseli, ko smo izvedeli, da smo se uvrstili v finale nacionalnega tekmovanja Moje podjetje, ki ga organizira organizacija JA Slovenija in bo potekalo v Ljubljani, v petek, 06.05.2022.

Zahvaljujemo se vsem, ki so nas spodbujali z nakupom naših izdelkov, še posebno pa se zahvaljujemo vsem, ki so nas razumeli, da smo morali prenekatero uro namesto pouku, nameniti pripravi kompletov, izdelavi produktov in tudi pri pripravi finančnega poročila. Poleg tega, smo prodajali tudi izdelke zaposlenih na obeh bazarjih in celotni izkupiček namenili dijaškemu šolskemu skladu. V zameno, pa smo lahko sočasno prodajali tudi lastne izdelke. DDV, ki je bil obračunan, pa smo namenili šolskemu skladu. Z vami smo iz obračunanega DDV od prodaje naših izdelkov, za dijaški šolski sklad, zbrali 102,43€.

 

Upamo, da v petek, 6.5.2022, pridobimo še kakšno novo izkušnjo in idejo za delo v prihodnjem šolskem letu!

 

Zapisal: Sebastian Klovar

Skip to content