Spoštovani osnovnošolci,

Zahvaljujemo se vam za vaš obisk na informativnih dnevih Srednje šole za kemijo, elektrotehniko in računalništvo, ki so potekali v petek, 16. 2. 2024, in soboto, 17. 2. 2024.

Veseli nas, da ste si vzeli čas, da spoznate našo šolo in programe, ki jih ponujamo.

Vabimo vas, da še naprej spremljate naše objave na šolski spletni strani, kjer boste lahko sledili utripu naše šole in prihajajočim dogodkom, ki jih pripravljamo za naše dijake. Posebej vas vabimo, da spremljate našo posebno stran, namenjeno bodočim dijakom “Z NAMI NA KER”, kjer boste našli vse pomembne informacije v zvezi s predstavitvami naših izobraževalnih programov, vpisnim postopkom ter odgovore na najbolj pogosta vprašanja, s katerimi se soočajo devetošolci pred izbiro srednje šole.

Programi s področja kemije, računalništva in elektrotehnike so dobra podlaga za nadaljnji študij in poklice prihodnosti. Znanja in veščine, ki jih pridobite v teh programih, so ključna za uspeh v sodobnem svetu.

Ob tej priložnosti vas vabimo na dan odprtih vrat, ki ga v popoldanskem času organiziramo v četrtek, 14. 3. 2024. Povezavo do prijave na dogodek bomo objavili na naši spletni strani.

Posebna zahvala gre tudi našim sodelavcem in dijakom, ki so s svojim trudom in predstavitvami pomagali pri obisku osnovnošolcev. Brez vaše predanosti in energije to ne bi bilo mogoče. Hvala vam za vaš prispevek!

 »Življenje je vlak, ne postaja. Naše življenje je stalno potovanje. Pokrajina se spreminja, ljudje se spreminjajo, vlak pa gre naprej. Življenje je vlak, ne postaja.« (P. Coelho)

Morda bo Srednja šola za kemijo, elektrotehniko in računalništvo vlak, ki vas bo popeljal skozi vaše srednješolsko obdobje.

Vabimo vas k ogledu foto utrinkov, katerih avtor je Andraž Pušnik.

dr. Anita Laznik, ravnateljica SŠ KER z učiteljskim zborom

Skip to content