V petek, 17. 2., in soboto, 18. 2. 2023, smo osnovnošolcem in njihovim staršem pripravili predstavitve naših izobraževalnih programov, interesne dejavnosti, jim razkazali šolske delavnice, kemijski laboratorij ter pestro mednarodno projektno dejavnost, ki prav tako bogati našo šolo in omogoča dijakom dragocene življenjske izkušnje.

V petek dopoldan so se nam pridružili tudi predstavniki gospodarstva.

Mag. Jernej Jančič je v pogovoru s predstavniki podjetij Cinkarna Celje, Pivovarna Laško, Odelo, Hermi in Elektro Celje staršem osnovnošolcem prikazal način sodelovanja šole s podjetji, podjetja pa številne raznolike možnosti opravljanja prakse in pridobitve kadrovskih štipendij pri njih.

Dijakom in učiteljem, ki ste sodelovali pri pripravi in izvedbi informativnih dni, se zahvaljujem za sodelovanje in dobro opravljeno delo.

Potrudili smo se, da so obiskovalci dobili čim več koristnih informacij, ki jim bodo v pomoč pri izbiri nadaljnje srednješolske poti.

Vse osnovnošolce vabimo, da spremljajo spletno stran, namenjeno bodočim dijakom: http://kerustvarjamoprihodnost.sc-celje.si/

 

Vabljeni k ogledu foto utrinkov:

 

dr. Anita Laznik,

ravnateljica

Skip to content