Dijaki prvih in četrtih letnikov se bodo v sredo, 3. 1. 2024, udeležili  motivacijskega predavanja, ki ga bo izvedel mag. Jani Prgič.

Oddelek Ura Prostor
E1A, E1B, E1C, K1A, R1A in R1B 1. in 2. ura Predavalnica B12
E4A, E4B, K4A, R4A, R4B 3. in 4. ura Predavalnica B12

 

Dijaki E4B in R4A imajo malico 5. šolsko uro.

 

Na predavanje, ki bo potekalo v predavalnici B12, dijake spremlja učitelj tekoče ure.

Prvi letniki bodo 1. in 2. uro sodelovali na predavanju: Glavni pogoj za uspeh,  kjer se bo predavatelj dotaknil tem, ki so aktualne za sedanji čas in življenjsko obdobje, v katerem se dijaki nahajajo. Govoril bo o pozitivnem razmišljanju v življenju in zavedanju ter o tem,  v kakšnem prostoru živimo in kaj vse imamo. Beseda bo tekla tudi o tem, kaj so možgani, kako delujejo povezave in kaj se dogaja v njih v času pubertete, o pomenu spanja in dogajanju v naših možganih v času, ko smo na telefonih in računalnikih.

Četrti letniki bodo 3. in 4. uro  imeli predavanje: Tanka črta odgovornosti. Predavanje Tanka črta odgovornosti na zabaven način odpira resne teme iz našega dela in osebnega življenja tako, da se vsak zelo dobro prepozna v predstavljenih primerih. Tanka črta odgovornosti nastavlja ogledalo vsem nam in razgalja nezavedne vedenjske vzorce, s katerimi se odmikamo od osebne odgovornosti, pri čemer obtožujemo druge, da so neodgovorni.

 

Mag. Jani Prgić  je vodilni strokovnjak v Sloveniji za aplikativno rabo spoznanj nevroznanosti pri vodenju timov, izvajanju komunikacijskih treningov, programih za pomoč v stiski, poučevanju in delu s klienti, učenci, skupinami. Več informacij o predavatelju najdete na povezavi: https://www.nlp-nevroznanost.si/

 

mag. Jernej Jančič

Skip to content