Spoštovani dijaki zaključnih letnikov,

obveščamo vas, da bodo v petek, 16. in soboto, 17. februarja 2024, potekali informativni dnevi na višjih šolah, visokošolskih zavodih ter srednjih šolah po vsej državi.

Potekajo v dopoldanskih in popoldanskih urah. Podrobni urniki in programi informativnih dni so na voljo na spletnih straneh posameznih fakultet.

Obveščamo vas tudi, da bodo v času informativnih dni na Univerzi v Ljubljani potekale SOS delavnice za dijake pred oddajo prijave na študij. Več informacij vam je na voljo na naslednji povezavi: https://www.uni-lj.si/v_ospredju/2024020615031019/ .

Za lažje načrtovanje študijske prihodnosti in olajšano izbiro študija vam posredujem povezavo do fax vpisnika: https://www.dijaskisvet.si/fax-vpisnik/

V kabinetu šolske svetovalne službe lahko pridobite vpisnik tudi v fizični obliki, vendar vam moram opozoriti, da je pri datumu za oddajo prijave za vpis na visokošolske zavode v 1. prijavnem roku prišlo do napake. Pravilni rok za oddajo prijave je 20. marec 2024, ne 15. marec, kot je navedeno v vpisniku.

 

Toplo vam priporočamo, da ta dva dneva resnično izkoristite za zbiranje informacij o vašem nadaljnjem izobraževanju.

 

Urška Stepišnik,

svetovalna delavka

Skip to content