V petek, 2. 4. 2021, je potekel rok za oddajo prijav za vpis v srednjo šolo. Vsem devetošolcem želimo, da so izbrali pravo šolo zase – takšno, ki jim bo nudila dobro izhodišče za zaposlitev ali pa za nadaljnji študij.

V četrtek, 8. 4., boste lahko na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/) preverili, kakšno je stanje prijav po posameznih programih. Na tej povezavi bodo objavljene tudi dnevne spremembe stanja prijav v času od 8. aprila do 22. aprila 2021, ko poteka prenosni rok in je mogoče svojo izbiro še spremeniti. Objavljeni so tudi napotki, kako izpeljati prenos prijavnice.

Za več informacij o prijavah učencev za vpis na našo šolo  lahko pokličete svetovalni delavki SŠ KER ali jima pišete po elektronski pošti.

Za programe:
– tehnik računalništva,
– elektrotehnik,
– kemijski tehnik,
skrbi Vesna Pišek, telefon 03/42 858 52, e-naslov vesna.pisek@sc-celje.si.

Za program elektrikar skrbi Davorka Polić Jošt, telefon 03/42 858 37, e-naslov davorka.polic.jost@sc-celje.si.

 

Vsem devetošolcem, ki se bomo jeseni 2021 srečali na SŠ KER, želimo, da v prihodnjih tednih uspešno opravite še zadnje osnovnošolske obveznosti. Tako kot so naši nekdanji dijaki uspešno končali svoje srednješolske obveznosti in sedaj znanje nadgrajujejo v različnih študijskih programih.

 

Prisluhnite našim bivšim dijakom, ki so zaključili program kemijski tehnik, kaj so povedali o življenju in delu na šoli.

ANA SLOMŠEK

TOMAŽ MAROH

DAVID RIBAR

TJAŠA LIKEB

DOMINIK FENDRE

Skip to content