V ponedeljek, 13.5.2024 je bilo v okviru projekta Interprentice, zaključno srečanje, ki je potekalo na daljavo. Celotno delo projekta je bilo osredotočeno na izvajanje in izdelavo skupnega projekta/izdelka z informacijami in delavnicami, ki so potekale izključno na daljavo. Vsak teden so se dijaki naše šole ter dijaki iz Italije (Arezzo) srečevali preko Teamsov in skupaj po korakih izdelovali Reguliranje in krmiljenje temperatur v bojlerju. Srečanje v živo je bilo izpeljano dvakrat. Najprej v Madridu, pred začetkom same izdelave izdelka, nato pa smo ugotovili, da je nujno potrebno še eno srečanje, da smo razrešili vse ovire in nejasnosti, ki so se pojavile pri delu na daljavo. Zato smo se dogovorili še za srečanje v Italiji, v kraju Arezzo.
Cilj projekta je bilo ugotoviti ali je možno sodelovanje ter izdelava rezultatov samo na daljavo. Spoznali smo, da je srečanje v živo veliko uspešnejše ter tudi, da je redna komunikacija med parterji izredno pomembna.
V ponedeljek smo na zaključnem sestanku predstavili koncept projekta, izpeljavo in izzive s katerimi smo se soočali v času trajanja projekta. Prav tako smo predstavili končen izdelek, na katerega smo izredno ponosni.
Klavdija Špur Jereb
Skip to content