V sredo, 5. 10. 2022, bo na Atletskem stadionu Kladivar prvi športni dan. Dijaki bodo tekmovali v skoku v daljino, sunku krogle, teku na 60 m in 600 m.

 

Razredniki oziroma spremljevalci 4. letnikov se skupaj z dijaki zberejo na tribuni stadiona ob 7.40, s tekmovanjem pričnejo ob 8.00 na posamezni postaji – disciplini.

E4A – Matej Kališek

E4B –Meta Selič Turnšek

R4A – Matic Holobar

R4B – mag. Andreja Tkalec

K4A – Sebastian Klovar

Razredniki oziroma spremljevalci 3. letnikov se skupaj z dijaki zberejo na tribuni stadiona ob 9.10, s tekmovanjem pričnejo ob 9.30 na posamezni postaji – disciplini.

E3A – Stane Ravnak

E3B – Eva Boh

R3A – Tjaša Verdev

R3B – mag. Boštjan Resinovič

K3A – Irena Drofenik

Razredniki oziroma spremljevalci 2. letnikov se skupaj z dijaki zberejo na tribuni stadiona ob 10.40, s tekmovanjem pričnejo ob 11.00 na posamezni postaji – disciplini.

E2A – Žiga Pušelc

E2B –Janko Holobar

E2C – Marko Vrečko

R2A –Katja Kolar

R2B –Borut Slemenšek

K2A – Mihela Jug

Razredniki oziroma spremljevalci 1. letnikov se skupaj z dijaki zberejo na tribuni stadiona ob 12.10, s tekmovanjem pričnejo ob 12.30 na posamezni postaji – disciplini.

E1A – Oskar Žveglič

E1B – Nataša Besednjak

E1C – Marija Vavdi

R1A – Jaka Koren

R1B – Tilen Sirk

K1A – Aleksandra Ferenc

 

Dijaki, ki ste prijavljeni na malico, pravočasno poskrbite za odjavo oziroma malico prevzamete pred ali po športnem dnevu.

Dijaki ste bili seznanjeni z izvedbenim varnostnim načrtom. Tekmujete v športni opremi, garderoba bo na tribuni. Oblačila pazi reditelj oz. opravičen dijak.

 

Pazite na športni objekt, držite se razporeda ter se v vsaki disciplini potrudite.

 

Želimo vam veliko uspeha!

 

Vodja aktiva ŠVZ:

Sara Padarič

Skip to content