Obvestilo udeležencem strokovne ekskurzije v München

Spoštovani dijaki, sporočam vam, da se dobimo v soboto, 1. 4. 2023, na glavnem šolskem parkirišču ob 2.50. V izogib zamujanju (iz kakršnegakoli razloga) vam svetujem, da pridete morda še kakšno minuto prej, kajti odhod avtobusa proti Münchnu bo točno ob 3.00. Z načrtom ogledov sem vas že seznanil, boste pa vse še enkrat izvedeli na avtobusu takoj po odhodu s šolskega parkirišča.

Ne pozabite vzeti s seboj veljavne osebne izkaznice ali potnega lista (čeprav carinikov na meji ni več, še vedno opravljajo naključne preglede policisti tudi potem, ko že prečkate mejo).

Imejte zraven kakšno malico in pijačo, ker je na bencinskih črpalkah to precej dražje. Alkoholne pijače so (kot seveda že dobro veste) na šolskih ekskurzijah prepovedane.

Z izvedbenim varnostnim načrtom (in s tem s pravili obnašanja na ekskurziji) vas bomo seznanil še pred ekskurzijo. Ko mi bo gospa Urša Sreš (lastnica turistične agencije, s katero potujemo) poslala dokončen spisek udeležencev, vam bom izvedbeni varnostni načrt in podroben opis ekskurzije poslal na vaš šolski elektronski naslov.

Prihod nazaj v Celje je v poznih večernih urah, vsekakor pa še pred 23.00 (običajno okrog 22.30).

Upam, da ste že plačali položnice, ki vam jih je poslala gospa Urša Sreš.

Z udeležbo na tej ekskurziji se vam prizna 16 ur IND – prosta izbira.

 

Želim vam veliko užitkov in zanimivih ogledov v prestolnici Bavarske, kjer domuje tudi morda najboljši nogometni klub na svetu – Bayern!

 

Organizator nadstandardne strokovne ekskurzije

Stane Ravnak, univ. dipl. inž.

 

Skip to content