Dokaži, da si iz pravega testa!

 

Se zavedaš, da je življenje lahko VELIKO BOLJ VZNEMIRLJIVO IN ZABAVNO od zgolj preganjanja dolgčasa na kavču?

 

Si želiš pustolovščin?

S pomočjo MEPI-ja si lahko oblikuješ individualni program za aktivno preživljanje prostega časa, se ob tem zabavaš, spoznaš nove prijatelje, se lotiš stvari, ki jih morda sicer nikoli ne bi; razvijaš odkrite in še neodkrite talente, izboljšaš svoje dosežke, skratka, realiziraš svoje sanje in ne le sanjaš o njih.

Vse to omogoča MEPI (Mednarodni program za mlade), v katerega je vključenih že več kot 9 milijonov mladih po svetu. Sprejmi izziv in se pridruži še ti!

MEPI mladim daje možnost, da pridobijo znanja, veščine in osebnostno-socialne kvalitete, ki so visoko vrednotene v 21. stoletju. Mlade spodbuja k ustvarjalnemu in ciljno naravnanemu preživljanju prostega časa. Udeleženci se skozi program srečajo z izzivi na 4 različnih področjih – rekreativni šport, veščine, prostovoljno delo in pustolovske odprave. Vsak udeleženec programa MEPI napreduje po lastnih zmožnostih in tekmuje le sam s sabo in s svojimi cilji. Raziskave so pokazale, da program pozitivno vpliva na šolski uspeh mladih, izoblikuje željo po vseživljenjskem učenju, poveča možnosti zaposlitve, spodbuja vključevanje v družbo in strpnost.

 

Če si pripravljen sprejeti izziv, se nam pridruži na uvodnem srečanju v četrtek, 29. 9., 7. šolsko uro v učilnici B-12 ali čim prej vzpostavi stik z MEPI mentorjem:

Marijana Marinšek, marijana.marinsek@sc-celje.si

Peter Peršič, peter.persic@sc-celje.si

Nina Jaklevič, nina.jaklevic@sc-celje.si

Jaka Došler, jaka.dosler@sc-celje.si

Klemen Turnšek, klemen.turnsek@sc-celje.si

 

 

Skip to content