Dragi dijaki,

Ekipa UM FERI (Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru) bo med poletnimi počitnicami organizirala POLETNE POČITNIŠKE ŠOLE za osnovnošolce, srednješolce in študente.

Na počitniških šolah, katere izvajajo njihovi izkušeni profesorji in asistenti, omogočijo mladim stik z aktualnimi vsebinami tehniških področij. Za vse, ki si želijo odkriti in raziskovati čarobni svet tehnologij ter razviti boljšo predstavo o poklicih prihodnosti, pripravljajo navdihujoče delavnice.

Vse podrobnosti počitniškega dogajanja na UM FERI si lahko ogledate na spletnih straneh Akademije FERI (https://feri.um.si/akademija-feri/pocitniske-sole/ ), kjer najdete tudi povezavo do prijave na posamezno delavnico. Dogajanje bo potekalo v živo, v samih prostorih fakultete (Koroška cesta 46, 2000 Maribor).

Udeležba na delavnicah je brezplačna, zagotovljena pa bo tudi pijača in prigrizki. Število razpoložljivih mest je omejeno, zato je priporočljivo, da si učenci pravočasno rezervirajo mesto.

Na vsa dodatna pojasnila v zvezi z delavnicami se lahko obrnete na naslov: akademija.feri@um.si

Na UM FERI se bodo potrudili, da bodo vaše poletne počitnice zabavne, poučne in perspektivne.

Veselijo se vaših prijav in vas lepo pozdravljajo!

Šolska svetovalna služba

Skip to content