V četrtek, 5. 10. 2023, bodo na Šolskem centru Celje potekale volitve predstavnikov dijakov v svet zavoda. To je organ, ki skupaj z direktorjem in kolegijem upravlja Šolski center Celje. Sestavlja ga 20 članov, dva člana sta tudi dijaka srednjih šol ŠCC. Za članstvo v svetu zavoda se bodo potegovali dijaki vseh petih srednjih šol, izbrana pa bosta dijaka z največ prejetimi glasovi.

Volilno pravico imate vsi dijaki Šolskega centra Celje, na dan volitev pa boste morali na glasovnici obkrožiti dva kandidata.

 

Predstavljamo vam kandidata SŠ KER, Maja Zabukovnika.

Maj Zabukovnik je prepoznan obraz SŠ KER. Njegova zavzetost in aktivnost tako v šolskem kot tudi izvenšolskem okolju so izjemne, kar je pripeljalo do tega, da je v tem letu postal predsednik dijaške skupnosti SŠ KER.

V razredu se Maj izkazuje kot vzoren dijak, vedno pripravljen pomagati svojim sošolcem in učiteljem. Je odličen vzor svojim vrstnikom, saj svoje znanje rad deli z drugimi ter aktivno sodeluje pri organizaciji in izvedbi šolskih dogodkov.

Poleg tega se Maj izven razreda izjemno izkaže. Kot predsednik dijaške skupnosti se trudi izboljšati šolsko okolje ter izvaja različne dejavnosti, ki krepijo občutek pripadnosti skupnosti. Prav tako je znan po svoji strpnosti, pozitivnosti in aktivnem pristopu do nalog, kar so njegove najbolj opazne lastnosti.

S svojo nalezljivo energijo in angažiranostjo Maj obeta svetlo prihodnost in uspešno nadaljnjo pot v šoli ter širše v življenju. Ne dvomimo, da bo še naprej navdihoval svoje vrstnike ter soustvarjal boljšo prihodnost za vse nas.

Vse kandidate pa lahko spoznate TUKAJ.

Skip to content