Spoštovani starši, dijaki, cenjeni učiteljski zbor!

Prireditev Zlati vektor je že nekaj let stalnica našega šolskega ustvarjanja in dogodek, ki se ga ob koncu šolskega leta veselimo dijaki in učitelji. Na prireditvi podelimo priznanja in diplome najboljšim dijakom SŠ KER ter najvišje šolsko priznanje zlati vektor dijakom zaključnega letnika, ki so se v vseh letih izobraževanja na SŠ KER uspešno udejstvovali na področju znanosti/stroke, pri obšolskih dejavnostih ter se izkazali s pozitivnim in odgovornim odnosom.

Starši in učitelji s ponosom zremo na vas dijake, ki se korak za korakom podajate v svet odraslosti in si po svojih najboljših močeh utirate svojo življenjsko pot. Nekateri to počnete z bolj suverenimi, odločnimi koraki, drugi morda z nekoliko bolj previdnimi in tihimi. A nič ne de, pomembno je le, da se ne ustavite in da greste naprej po svoji poti.

Letošnje šolsko leto je bilo precej drugačno od minulih let. Pouk na daljavo je marsikoga »odnesel« oz. »uspaval« za nekaj časa. Zahvala gre razrednikom, učiteljem in svetovalnima delavkama, ki so se trudili, da smo te dijake priklicali nazaj na našo barko – SŠ KER.

Zahvaljujem se učiteljskemu zboru SŠ KER, ki je s svojim delom in zgledom dijakom prikazal, kako pomembna za življenje je pozitivna naravnanost.

Spoštovani starši, tudi vam se zahvaljujem za sodelovanje, korekten odnos, predvsem pa za zaupanje. Ob koncu pouka vas vabim, da si pogledate prireditev Zlati vektor. To najvišje šolsko priznanje smo letos podelili devetim odgovornim posameznikom, ki so s svojim delom, znanjem in odnosom bogatili 3 oz. 4 šolska leta na SŠ KER.

Vsem dobitnikom priznanj in diplom čestitam, prejemnikom zlatega vektorja pa želim, da bi svojo zgodbo uspeha pisali tudi v prihodnje.

 

dr. Anita Laznik,

ravnateljica

Skip to content