Četrtek, 6. oktobra 2022, je toplo jesensko sonce obsijalo atrij Šolskega centra Celje, kjer se je 2. leto zapored odvila prireditev Barve ŠCC. Na omenjenem dogodku so sodelovale vse srednje šole Šolskega centra Celje, ki so predstavile dejavnosti v okviru svojih izobraževalnih programov. Letošnja rdeča nit prireditve je bila srčnost.

Dogodek Barve ŠCC je bil namenjen povezovanju med šolami, dijaki in zaposleni na ŠCC ter drugimi inštitucijami v okolici. K sodelovanju so pristopili dijaki Srednje zdravstvene in kozmetične šole Celje ter Skupnost višjih strokovnih šol. Vsaka šola se je predstavila z izzivom, ki so ga morali dijaki opraviti v petih minutah. Z vsemi opravljenimi izzivi so si prislužili simbolično nagrado. Dogodka so se udeležili dijaki 1. letnika SŠ KER.

Tudi dijaki in učitelji SŠ KER so pripravili za obiskovalce zanimive izzive. Dodatno pa so prireditev popestrile dijakinje s plesnimi vložki pod mentorstvom Sare Padarič in glasbeniki ŠCC pod mentorstvom Metke Jagodič Pogačar.

Barve ŠCC so soustvarili naslednji učitelji: Andrej Grilc, Jaka Koren, Davor Zupanc, Matjaž Drame, Dejan Herodež, Marko Vrečko, Matic Holobar, Boštjan Fidler, Irena Drofenik, Andraž Pušnik, Sara Padarič, Metka Jagodič Pogačar.

 

Vabljeni k ogledu reportaže dogodka Barve ŠCC, ki jo je pripravila ekipa VI TV: TUKAJ

 

 

dr. Anita Laznik

Skip to content