Spoštovane dijakinje, spoštovani dijaki,

prejeli smo okrožnico MIZŠ, s katero nas seznanjajo, da je Vlada RS dne 28. 3. 2021 zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni Covid-19 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in visokošolskih zavodih. Odlok velja od 1. 4. do 11. 4. 2021.

V četrtek, 1. 4. 2021, se bo pouk znova začel izvajati na daljavo po že ustaljenem načinu, ki smo ga uspešno izvajali jeseni. Pouk na daljavo se bo izvajal po običajnem urniku.

Naj vas teden učenja na daljavo ne zaustavi pri vaših načrtovanih dejavnostih glede šole – učenje, ocenjevanje znanja, raziskovalno delo, priprava na poklicno maturo, zaključni izpit. Nekateri dijaki boste kmalu odšli na PUD, zato bo zaključek šolskega leta prišel za vas toliko prej.

Poskrbite, da boste ostali v dobri učni kondiciji. V primeru vprašanj pa se vedno lahko obrnete na razrednike, učitelje in svetovalno službo.

Želimo si, da se v ponedeljek, 12. 4., znova vidimo pri pouku v šoli. Do takrat vam želimo uspešno delo in spremljajte šolsko spletno stran ter elektronsko pošto.

 

Mojmir Klovar,

ravnatelj

Skip to content