Spoštovani dijaki in starši!

 

V času šolanja na daljavo (od 1. do 11. aprila 2021) bo ponovno organiziran brezplačni topli obrok za učence in dijake.  Upravičenost do brezplačnega toplega obroka pripada dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na družinskega člana ne presega 382,82 EUR (do 3. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o otroškem dodatku oziroma do 2. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o štipendiji).

Tako kot v jesenskem času bodo lokalne skupnosti objavile informacijo na svojih spletnih straneh, lokalnih medijih ali na spletnih straneh osnovnih šol.

Vse dijake, ki bi želeli prevzemati topel obrok, pozivamo, da se nanj prijavite.

V kolikor ste že prijavljeni na brezplačen topel obrok, prosimo, da to v prijavi označite (na 6. vprašanje odgovorite z DA).

 

 

PRIJAVA

 

S prijavo privolite, da šole in občine uporabijo podatke za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka in se tudi zavezujete, da boste vsak delovni dan v času šolanja na daljavo prevzeli topel obrok, in v sicer svojem kraju prebivališča. 

O informacijah glede prevzema toplega obroka (datum, čas, lokacije) boste obveščeni po elektronski pošti.

 

V primeru da še niste prijavljeni na šolsko malico in bi želeli prevzemati brezplačni topel obrok, vas prosimo, da k prijavi pripnete še vašo fotografirajo odločbe o otroškem dodatku ali državni štipendiji, iz katere je razvidna upravičenost do brezplačnega toplega obroka.

 

Prosimo vas, da spremljate obvestila na spletni strani Šolskega centra Celje  in šolsko elektronsko pošto.

 

Davorka Polić Jošt,

koordinatorica za šolsko prehrano na ŠCC

Skip to content