Spoštovane dijakinje, spoštovani dijaki!

V ponedeljek, 22. 2. 2021, se v šolo vračate dijaki zaključnih oddelkov k celotnemu pouku, ostali dijaki pa k opravljanju prakse. Izjema ste dijaki oddelkov R1A in R1B, ki boste še naprej imeli pouk v celoti na daljavo.

 Urnike boste prejeli na šolski elektronski naslov do petka, 19. 2. 2021.

Na šoli veljajo navodila NIJZ za preprečevanje okužb. Prosimo vas, da preberete protokol ob vračanju v šole, ki velja na Šolskem centru Celje od 22. 2. 2021 do preklica ukrepov za preprečevanje okužb. Med najbolj osnovnimi pravili bi izpostavil nošenje zaščitne maske in pravilo, da hodimo v šolo le, če smo popolnoma zdravi.

Dijaki se boste čim več časa zadrževali v eni učilnici. Dijakom, ki niste prijavljeni na šolsko prehrano, svetujemo, da si malico prinesete s seboj.

Prijavljene dijake na šolsko prehrano, ki želite imeti v ponedeljek, 22. 2. 2021, malico v šolski kuhinji, prosimo, da se prijavite na malico do petka, 19. 2. 2021, do 12.00. Prijavite se z izbiro menija. Za zagotavljanje večje varnosti prosimo dijake, da upoštevate urnik prevzema malice, ki ste ga prejeli na šolski elektronski naslov. Več informacij o šolski prehrani preberite v obvestilu v zvezi s šolsko prehrano.

 

Po štirih mesecih pouka na daljavo si želimo, da bi bila vrnitev v šolo čim bolj varna in čim prej trajna za vse – tudi za dijake nižjega letnika. K temu lahko pripomore vsak izmed nas z doslednim upoštevanjem higienskih priporočil.

Vrnitev v šolske klopi bo mnogim prinesla številne nove izzive. Če boste čutili, da je kakšen izziv za vas prevelik, vas prosim, da se obrnete na nas in s skupnimi močmi bomo rešili še tako velik izziv.

 

Želim vam, da lepo preživite preostale počitniške dneve.

 

Mojmir Klovar,

ravnatelj

Skip to content