Karierni sejem – uspešno iskanje zaposlitve

V torek, 21. 1. 2020, se boste dijaki zaključnih letnikov udeležili  predavanja o iskanju prve zaposlitve v okvirju regionalnega Kariernega sejma Moje.Delo.com.

Mladim iskalcem zaposlitve, ki prvič vstopajo na trg dela, bo Gorazd Prah predstavil stanje na trgu dela ter jih opremil s ključnimi znanji in informacijami, ki jih potrebujejo za uspešen, samostojen vstop na trg dela in začetek uspešne kariere.

Iz vsebine:

  • Sodobni trg dela in proces nastanka delovnega mesta
  • Kaj lahko delam in ali res nimam izkušenj?
  • Aktivno iskanje zaposlitve, ključne pasti in priložnosti
  • Moderne metode iskanja zaposlitve

 

Predavatelj Gorazd Prah, je karierni svetovalec, zaposlitveni trener in dolgoletni sodelavec MojeDelo.com. Soavtor zaposlitvenega priročnika “Kako uspešno iskati zaposlitev?” in razvijalec programov za spodbujanje podjetnosti in zaposljivosti. Vsebina predavanja bo udeležencem na voljo tudi v obliki e-priročnika.

Povezava do brošure: http://mojeprvodelo.com/

V torek, 21. januarja 2020, boste imeli dijaki zaključnih letnikov pouk po urniku do vključno 4. ure, nato pa boste samostojno odšli na Celjsko sejmišče, kjer se ob 11.50 pred vhodom v Modro dvorano javite učitelju, ki bo preveril prisotnost.

  • K4a imajo 5. uro malico, ob 11.50 bo pred vhodom v Modro dvorano prisotnost dijakov preverila Vesna Pišek.

 

  • E4a in E4b: Ob 11.50 bo pred vhodom v Modro dvorano prisotnost dijakov preverila Tjaša Verdev.

 

  • R4a in R4b: Ob 11.50 bo pred vhodom v Modro dvorano prisotnost dijakov preveril Borut Slemenšek.

 

Pred predavanjem in po njem se bodo v predprostoru predavalnice predstavljali delodajalci. Priporočamo, da si ogledate njihove stojnice in se pozanimate o možnostih zaposlitve.

Predavanje bo potekalo v Modri dvorani Celjskega sejma od 12.00 do 13.45 in je za vse obiskovalce brezplačno.

Imeli boste tudi možnost brezplačnega psihometričnega testiranja in fotografiranja za sliko, ki jo priložite vlogi za zaposlitev.

 

Organizira: Vesna Pišek

 

Skip to content