Športni tabor PAKOŠTANE

Zopet je 1. september prišel veliko hitreje, kot bi si vsi skupaj želeli, zato smo se odločili, da sproščene dneve še malo podaljšamo.

20160901_160548

V četrtek, 1. 9. 2016,  smo se ob 5.00 zbrali pred šolo in se odpravili na dolgo pot do hrvaške obale – Pine Beach Pakoštane. Prišli smo v času kosila, zato smo se lačni odpravili v bogato založeno  samopostrežno restavracijo.

Skupinski zbor smo imeli trikrat dnevno: pred zajtrkom, kosilom in večerjo ob točno določeni uri. Vsaka zamujena minuta na zborno mesto je bila kaznovana s sklecami, ena izmed kazni je tudi pisanje tega poročila.

Med prostim časom smo lahko igrali minigolf, tenis, namizni tenis, nogomet, košarko, šli v adrenalinski park, na plezalno steno, v fitnes, ali pa se rekreirali s kajaki, surfi in supi po vodi. Največkrat pa smo igrali odbojko skupaj z našo profesorico Mihelo Jug.

20160903_095915_Burst05

Če se morda sprašujete, kaj smo počeli v nočnih urah, bomo rekli le to – kar se zgodi v Pakoštanih, ostane v Pakoštanih.

Turistična agencija Potepuh nam je podarila izlet z ladjico, s katero smo se v nedeljo odpeljali na sosednji otok Vrgado, pri povratku pa nam je kapitan omogočil nekaj atraktivnih skokov v globino morja.

Zadnji dan, v ponedeljek, 5. 9. 2016, nam do takrat pravo poletno vreme ni bilo več naklonjeno. Začelo je deževati, zato smo se namesto ob 14.00 domov odpravili že ob 10.00. Kljub temu pa smo odšli zadovoljni, nasmejani, polni lepih spominov. Prepričani smo, da se bomo naslednje leto spet vrnili.  

 

 Tjaša Kos, K3a

Nazaj