V sredo, 20. 9. 2023, je v šolski knjižnici potekal tradicionalen sprejem najboljših dijakov Šolskega centra Celje.

Tokratni sprejem je pripravila ga. Jožica Škorja s Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko. Zlati maturanti in odlični dijaki na zaključnem izpitu s pohvalo so prisluhnili kulturnemu programu, v katerem sta se odlično dopolnjevala lepa slovenska beseda in slovenska glasba, za katero so poskrbeli dijaki šolskega benda Eruption pod mentorstvom Metke Jagodič Pogačar

Direktor ŠCC, g. Mojmir Klovar, je dijakom čestital in se jim zahvalil za njihovo delo, trud in pečat, ki so ga pustili Šolskemu centru Celje. Ravnateljica SŠ KER, dr. Anita Laznik, pa se je od dijakov poslovila z željo, da jim odgovornost, ki jo s sabo prinese uspeh, v življenju ne bo v breme in da bi vedno ali pa v čim večji možni meri znali živeti v skladu z mislijo – Najboljši trenutek življenja je vedno zdaj.

Od najboljših dijakov Šolskega centra Celje smo se poslovili z željo, da bodo na vrtiljaku življenja uspešni, srečni in obdani z dobrimi ljudmi. Morda jih bo kdaj življenje popeljalo spet nazaj na Šolski center Celje. Do takrat – srečno, generacija 2023!

Najboljši dijaki so prejeli v dar personalizirano nalivno pero.

toto: FotoRojnik.

dr. Anita Laznik

Skip to content