Zimski športni dan

Športni dan bomo opravili v četrtek, 5. 3. 2020. Dijaki se bodo udeležili pohoda, smučanja na Rogli, plavanja v Thermani v Laškem, drsanja v mestnem parku Celje s pohodom, Fit camp – funkcionalne vadbe ter badmintona.

Razredni blagajniki oddajo denar s seznami prijavljenih do torka, 3.3.2020 v tajništvo.

Vsi udeleženci športnega dne za malico (odjava, prijava) poskrbijo sami.

  1. POHOD

vodja: Verdev Tjaša

Zbor dijakov je 5 minut pred predvidenim štartom posamezne skupine. Dijaki se bodo v skupinah po objavljeni časovnici odpravili proti Šmartinskemu jezeru. Vsaka skupina se mora javiti na petih kontrolnih točkah v obeh smereh.

Seznam skupin ter časovnica odhodov je za dijake obešena na oglasni deski pred kabinetom ŠVZ-b.

  1. SMUČANJE

vodja: Gobec Igor

spremljevalec: Grilc Andrej

Zbor dijakov za smučanje bo pred šolo ob 7.25. Dijaki, ki bi želeli na avtobus v Vojniku oz. Zrečah, naj to sporočijo učitelju športne vzgoje.

Zaključek smučanja in odhod v dolino je predviden ob 13.30.

Dijaki smučajo prosto pod nadzorom in v dogovoru s spremljevalnim učiteljem. Le-ta tudi določi območje na smučišču, kjer se je dijakom dovoljeno smučati.

  1. PLAVANJE

vodja: mag. Jančič Jernej

Plavanje se bo izvedlo v Thermani v Laškem. Dijaki imajo zbirno mesto pred vhodom v bazenski kompleks ob 8.50, kjer se javijo spremljevalnemu učitelju posameznega razreda.

KALIŠEK MATEJ

BOH EVA

E1A

E1B

E2A

 

ZUPANC DAVOR

JELENKO TANJA

E2B

E2C

E3A

E3B

DRAME MATJAŽ

HERMAN BOJAN

E3C

E4A

   

OMERZEL MARTINA

E4B

     

PIRŠ TIMOTEJ

SLEMENŠEK BORUT

R1A

R2A

R3A

R4A

JUG MIHELA

ŠPUR JEREB KLAVDIJA

R1B

R2B

   

BESEDNJAK NATAŠA

R3B

     

KLOVAR SEBASTJAN

BREZNIK ROSANA

DROFENIK IRENA

K1A

K2A

K3A

K4A

Vlak, ki pravočasno prispe v Laško, gre iz Celja ob 8.15. Zaradi števila dijakov bodite na železniški postaji pravočasno (vsaj 30 min. pred predvidenim odhodom vlaka), da boste lahko kupili vozovnico. Bazen bomo zapustili ob 12.00.

  1. DRSANJE S POHODOM

vodja: Herodež Dejan

Dijaki se zberete pred šolo ob 7.55 in se javite spremljevalcu posameznega razreda ter z njim odidete na krajši pohod drsališča. Pot opravite ob Savinji do Ceste XIV. Divizije, jo prečkate in nadaljujete po levem bregu Savinje proti Zagradu. Savinjo prečkate na Polulah in mimo bencinskega servisa ter gostilne Belaj – Koštomaj nadaljujete do drsališča v Mestnem parku Celje. Z drsanjem pričnete ob 9.00 in drsate do 10.30.  

 

SOJČ IRENA

DROFENIK ČERČEK MOJCA

K1A

K2A

K3A

K4A

 

   

PODKRAJŠEK VOJKO

R3A

     

 

   

TRUNKL MEOD

LILIJA BOŠTJAN

E2B

E3A

E3B

E4A

E4b

R1A

R1B

HRASTNIK VALENTINA

KOŠTOMAJ G. MARJETKA

R2A

R2B

R4A

R4B

 

   

VREČKO MARKO

VAVDI MARIJA

E1B

E1C

E2A

E2C

E3C

   

 

  1. BADMINTON

vodja: Ravnak Stane

spremljevalca: Kramer Gregor, Lubej Boštjan

Badminton bo potekal na igriščih v Badminton centru Celje. Zbor prve skupine dijakov je ob 8.55 pred balonom (Dečkova cesta). Dijaki dobijo na izposojo badminton loparje ter žogice. Dijaki bodo igrali turnirski sistem in zaključili ob 11.00.

 

Oddelki v prvi skupini: E1A, E2A, E3A, E4A, E4B, R1B, R2A.

 

Zbor druge skupine dijakov je ob 10.55 pred balonom (Dečkova cesta), Dijaki dobijo na izposojo badminton loparje ter žogice. Dijaki bodo igrali turnirski sistem in zaključili ob 13.00 uri.

 

Oddelki v prvi skupini: R2B, R3A, R4A, R4B, K2A, K3A, K4A.

 

  1. FIT CAMP

Vodja: Sara Padarič

»Fit camp« vadba bo potekala v telovadnici Gimnazije Center. Zbor dijakov je ob 11.30 pred vhodom v telovadnico. Dijaki se bodo spoznali z obliko funkcionalne vadbe, ki je mešanica vaj za moč z rekviziti (uteži, Kettlebelli, žoge, trx trakovi, elastike), vaj za stabilizacijo in kardio vaj. Število prijav je omejeno na 30 dijakov.

 

 

Aktiv učiteljev ŠVZ

Skip to content