Strokovna ekskurzija v Muenchen

Obveščam vas, da se je zaradi zasedenosti Allianz Arene datum ekskurzije prestavil na soboto, 9. 4. 2016.

Organizator ekskurzije

Stane Ravnak

 

PROGRAM EKSKURZIJE

Bavarsko prestolnico ob reki Isar so domačini poimenovali »svetovno mesto s srcem«. Med nemškimi mesti najbolj priljubljeno za življenje ne pusti ravnodušnega nobenega obiskovalca. Vabljeni v svet letal in avtomobilov.

MŰNCHEN

ALLIANZ ARENA – BMW WELT – OLIMPIJSKI STOLP – MESTO

ODHOD: sobota, 9. april 2016

Odhod predvidoma ob 3.00 zjutraj iz Celja (zbor ob 2.50 uri pred Šolskim centrom Celje). Vožnja v smeri Ljubljane, Salzburga do Münchna.

Mesto je bilo nekaj let nazaj eno izmed desetih prizorišč svetovnega prvenstva v nogometu in ob tej priložnosti dobilo nov stadion imenovan Allianz Arena. Sprehodili se bomo po znamenitem igrišču in izvedeli skrivnosti gradnje in današnjega nogometnega utripa na njem. Voden ogled. (*potrjen ob 10.30 uri)

Bavarska prestolnica slovi po močni avtomobilski industriji, med katerimi najpomembnejšo vlogo igra BMW podjetje. Le kdo ne pozna »zapeljivih« lepotcev s cest? V neposredni bližini tovarne stoji sodoben distribucijski center BMW Welt – zanimiv tako po svoji arhitekturi, kot po vsebini… Le streljaj je do visokega olimpijskega stolpa, ko se s hitrim dvigalom povzpnemo nanj, imamo mesto in okolico kot na dlani.

Kratek sprehod do glavnega mestnega trga Mariaplatz, kjer na nas čaka mestna hiša z znamenito »igro zvonov«. Prosto za kosilo.

Vožnja proti domu. V Celje bomo prispeli v poznih večernih urah.

 

 

CENA

Program z

Allianz Areno

pri udeležbi 44–49 dijakov v avtobusu

59 €

pri udeležbi 40–43 dijakov v avtobusu

64 €

 

 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom z vsemi cestninami, tunelninami in parkirninami, oglede po programu z vstopnino v Allianz Areno (z vodenjem), obisk olimpijskega stolpa, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo potrebnega števila profesorjev 1/15, organizacijo in vodenje ekskurzije, DDV.

 

Splošni pogoji so sestavni del programa.

POZOR,

za prehod meje je OBVEZNA VELJAVNA OSEBNA IZKAZNICA ali POTNI LIST!

Nazaj